Vzhledem vysokému počtu objednávek se doba dodání může prodloužit. Omlouváme se za případné komplikace.

Scitec Anabolic Iso+Hydro

Neohodnoceno
2 299 Kč 2 053 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Můžeme doručit do:
4.7.2024

Anabolic Iso+Hydro od Scitec obsahuje syrovátkový protein s kreatinem, HMB, maca a přidanými aminokyselinami!

Detailní informace

Detailní popis produktu


Cookies Cream
  ve 27g RHP
Energetická hodnota 460 kJ   
  110 kcal  
Tuky <0,5 g  
     Z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g  
Sacharidy 2,2 g  
     Z toho cukry 0,7 g  
Bílkoviny 24 g  
Sůl 0,47 g  
Vitamíny a minerály    
Vitamin B6 0,24 mg 17 %
Kyselina listová 34 mcg 17 %
Hořčík 63,7 mg 17 %
Zinek 1,7 mg 17 %
Ostatní aktivní ingredience    
Kreatin monohydrát 3400 mg  
     Z toho kreatin 3000 mg  
L-arginin 966 mg  
L-lysin 116 mg  
Prášek z kořene Macy (Žerucha peruánská) 150 mg  
β-hydroxy-β-methylbutyrát (HMB) 150 mg  

RHP - referenční hodnota příjmu

Složení:

Instantní syrovátkový proteinový komplex 71% [syrovátkový proteinový izolát, hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát, emulgátor: lecitiny (sója)], kreatin monohydrát 12,6%, aromata, L-arginin 3,6%, zahušťovadla (celulózová guma, xanthanová guma), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sůl, smetana [částečně ztužený kokosový tuk, sušené odstředěné mléko, emulgátory (E471, E472a), glukózový sirup, sacharóza, mléčná bílkovina, stabilizátor (fosforečnany draselné), protispékavá látka (fosforečnany vápenaté)], β-hydroxy-β-methylbutyrát vápenatý 0,7%, prášek z kořene maca (Lepidium meyenii) 0,6%, L-lysin 0,5%, oxid hořečnatý, sladidla (sukralóza, acesulfam K), síran zinečnatý, kyselina pteroylmonoglutamová, pyridoxin hydrochlorid.

Alergeny:

Vyznačeny tučně ve složení. Obsahuje sójová zrna, mléko nebo výrobky z nich.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vícesložkové proteiny
Hmotnost: 0.5 kg
Akce 1+1: NE
Počet dávek: 87
Příchuť: Cookies cream
Týdenní akce: NE
Velikost balení: 2350 Gramů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: