Max Sport Organic Protein Pasta

Neohodnoceno
 
  • 1 z 4
 
Dostupnost Zvolte variantu >10 Vyprodáno Vyprodáno >10
Varianta
Můžeme doručit do
11.6.2020 - - 11.6.2020
89 Kč 89 Kč 89 Kč 89 Kč 89 Kč    
Značka Max Sport
Kategorie Těstoviny
 

Max Sport Organic protein pasta - BIO těstoviny s vysokým obsahem bílkovin

BIO těstoviny obohacené o bílkoviny mají nízký glykemický index, neobsahují lepek a laktózu. Jsou vyrobeny jednoduchou čistou recepturou - pouze z černých fazolí nebo zelené sóji a vody. Organic protein pasta obsahuje 45 % bílkovin, je bohatá na vlákninu.

Dávka: 50 g
Balení: 200 g
Dávek v balení: 4
  100 g 100 g
  Black bean spaghetti Green soybean fettuccine
Energetická hodnota 1342 kJ / 319 kcal 1336 kJ / 317 kcal
Tuky 3,5 g 3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g 0,5 g
Sacharidy 39,5 g 39,4 g
- z toho cukry 6 g 6,6 g
Vláknina 19 g 18,8 g
Bílkoviny 42 g 42,6 g
Sůl 0 g 0 g

 

  100 g 100 g
  Adzuki bean spaghetti Quinoa fettuccine
Energetická hodnota 1382 kJ / 329 kcal 1399 kJ / 334 kcal
Tuky 5 g 7,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 1 g 1,5 g
Sacharidy 17 g 18,8 g
- z toho cukry 9 g 7 g
Vláknina 20 g 19,4 g
Bílkoviny 44 g 38 g
Sůl 0,01 g 0 g

Ingredience:

Příchuť Black bean spaghetti: černé fazole pocházející z ekologického zemědělství.

Příchuť Green soybean fettuccine: zelené sójové boby pocházející z ekologického zemědělství.

Příchuť Adzuki bean spaghetti: sójové boby 90 %, fazole barevná adzuki 10 % pocházející z ekologického zemědělství.

Příchuť Quinoa fettuccine: sójové boby 95 %, quinoa 5 % pocházející z ekologického zemědělství.

Upozornění pro alergiky: alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy sóji.

BIO těstoviny obohacené o bílkoviny mají nízký glykemický index, neobsahují lepek a laktozu. Jsou vyrobeny jednoduchou čistou recepturou - pouze z černých fazolí nebo zelené sóji a vody. Organic protein pasta obsahuje 45 % bílkovin, je bohatá na vlákninu.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.