Aktuálně z důvodu vysokého počtu objednávek se může doba dodání prodloužit. Prosíme o trpělivost.

BiotechUSA 100% Pure Whey

Neohodnoceno
 
 

100% syrovátkový protein s vysokým obsahem bílkovin (78%), v každé dávce 6000mg BCAA.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
5.3.2024
Cena 535 Kč bez DPH
599 Kč    
Značka BiotechUSA
Kategorie Proteiny na vaření
 

Banán
  ve 100g ve 28g
Energetická hodnota 1630 kJ 457 kJ
  385 kcal 108 kcal
Tuky 5,5 g 1,5 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny 3,9 g 1,1 g
Sacharidy 5 g 1,4 g
     Z toho cukry 3,8 g 1,1 g
Bílkoviny 78 g 22 g
Sůl 0,8 g 0,22 g

Složení:

Pro 454g a 1000g: koncentrát syrovátkové bílkoviny, izolát syrovátkové bílkoviny, smetana (částečně hydrogenovaný kokosový tuk, odstředěné mléko v prášku, emulgátory (E471, E472a), glukózový sirup, sacharóza), mléčná bílkovina, stabilizátor (fosforečnan draselný), protispékavé látky (fosforečnan vápenatý), L-glutamin, aromata, zahušťovadlo (celulózová guma), L-arginin, kyselina citrónová, L-leucin, sůl, L-isoleucin, L-valin, sladidla (sukralóza), barvivo (tartrazin)*.

Pro 2270g: koncentrát syrovátkové bílkoviny, izolát syrovátkové bílkoviny, směs aminokyselin (L-glutamin, L-arginin, L-leucin, L-izoleucin, L-valin), částečně ztužený kokosový tuk (obsahuje mléko), aromata, odstředěné mléko v prášku, emulgátory (E471, E472a), glukózový sirup, sacharóza, mléčná bílkovina, stabilizátor (fosforečnan draselný), látka protispékavá (fosforečnan vápenatý), l-glutamin, aromata, zahušťovadlo (celulózová guma), L-arginin, kyselina citrónová, L-leucin, sůl, sladidla (sukralóza), L-isoleucin, L-valin, barvivo (tartrazin)*.

Alergeny:

Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek je vyroben v závodu se zpracováním mléčných produktů, lepku, oxidu siřičitého, sóji, vajec, oříšků, ryb a korýšů, pšenice. *Může mít negativní účinky na aktivitu a pozornost dětí.

Hmotnost 0.5 kg
Akce 1+1 NE
Počet dávek 35
Příchuť Banán
Týdenní akce NE
Velikost balení 1000 Gramů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: