Vzhledem vysokému počtu objednávek se doba dodání může prodloužit. Omlouváme se za případné komplikace.

BiotechUSA 100% Pure Whey

Neohodnoceno
Značka: BiotechUSA
329 Kč 294 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
25.6.2024

100% syrovátkový protein s vysokým obsahem bílkovin (78%), v každé dávce 6000mg BCAA.

Detailní informace

Detailní popis produktu


Karamel, kapučíno
  ve 100g ve 28g
Energetická hodnota 1630 kJ 457 kJ
  385 kcal 108 kcal
Tuky 5,5 g 1,5 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny 3,9 g 1,1 g
Sacharidy 5 g 1,4 g
     Z toho cukry 3,8 g 1,1 g
Bílkoviny 78 g 22 g
Sůl 0,8 g 0,22 g

Složení:

Pro 28g a 454g: syrovátkoý proteinový koncentrát (mléko), syrovátkový proteinový izolát (mléko), náhražka smetany (částečně hydrogenovaný kokosový tuk, odstředěné mléko v prášku, emulgátory (E471, E472a), glukózový sirup, sacharóza, mléčný protein, stabilizátor (fosforečnan draselný), protispékavé látky (fosforečnan vápenatý), L-glutamin, kakaový prášek se sníženým obshaem tuku, zahušťovadlo (celulózová guma), aromata, instantní káva, L-arginin, potravinářská sůl, L-leucin, emulgátor (sójový lecitin), L-isoleucin, L-valin, sladidlo (sukralóza).

Pro 1000g a 2270g: syrovátkoý proteinový koncentrát (mléko), syrovátkový proteinový izolát (mléko), náhražka smetany (částečně hydrogenovaný kokosový tuk, odstředěné mléko v prášku, emulgátory (E471, E472a), glukózový sirup, sacharóza, mléčný protein, stabilizátor (fosforečnan draselný), protispékavé látky (fosforečnan vápenatý), zahušťovadlo (celulózová guma), L-arginin, potravinářská sůl, L-leucin, emulgátor sójový lecitin, sladidlo sukralóza, L-isoleucin, L-valin.

Alergeny:

Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek je vyroben v závodu se zpracováním mléčných produktů, lepku, oxidu siřičitého, sóji, vajec, oříšků, ryb a korýšů, pšenice.

Doplňkové parametry

Kategorie: Proteiny na vaření
Hmotnost: 0.5 kg
Akce 1+1: NE
Počet dávek: 16
Příchuť: Karamel, Kapučíno
Týdenní akce: NE
Velikost balení: 454 Gramů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: