BiotechUSA Iso Whey Zero
Detailní popis produktu
Slaný karamel
ve 100g | ve 25g | RHP | |
Energetická hodnota | 1575 kJ | 394 kJ | |
371 kcal | 93 kcal | 19 % | |
Tuky | 2,2 g | 0,6 g | 3 % |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 1,8 g | 0,5 g | 9 % |
Sacharidy | 3,4 g | 0,9 g | 1 % |
Z toho cukry | 1,5 g | <0,5 g | 2 % |
Bílkoviny | 84 g | 21 g | 168 % |
Sůl | 1,8 g | 0,45 g | 30 % |
Laktóza | 1,0 g | 0,25 g | |
Esenciální aminokyseliny EAAs | |||
L-histidin | 367 mg | ||
L-izoleucin | 1150 mg | ||
L-leucin | 2118 mg | ||
L-lysin | 1796 mg | ||
L-metionin | 459 mg | ||
L-fenylalanin | 624 mg | ||
L-threonin | 1265 mg | ||
L-tryptofan | 334 mg | ||
L-valin | 1114 mg | ||
Podmíněně esenciální aminokyseliny CAAs | |||
L-arginin | 491 mg | ||
L-cystein | 623 mg | ||
L-Glutamin a Kyselina L-Glutamová | 4689 mg | ||
L-Prolin | 1080 mg | ||
L-Tyrosin | 582 mg | ||
Neesenciální aminokyseliny NAAs | |||
L-alanin | 936 mg | ||
L-asparagin a kyselina L-asparagová | 2092 mg | ||
Glycin | 350 mg | ||
L-serin | 929 mg |
RHP pro 100g - referenční hodnota příjmu
Složení:
Syrovátkový proteinový izolát {syrovátkový proteinový izolát, emulgátor [lecitiny (sója)]} 87%, L-glutamin 5,0%, krémující směs [částečně ztužený kokosový tuk, sušené odstředené mléko, emulgátory (E471, E472a), glukózový sirup, cukr, mléčná bílkovina, stabilizátor (fosforečnany draselné)], aromata, potravinářská sůl, zahušťovadla (celulózová guma, xantánová guma), barvivo (amoniakový karamel), protispékavá látka (oxid křemičitý), L-leucin1 0,2%, sladidlo (sukralóza), L-isoleucin1 0,1%, L-valin1 0,1%. 1BCAA: aminokyseliny s rozvětveným řetězcem.
Alergeny:
Vyznačeny tučně ve složení. Výrobek je vyroben v závodu se zpracováním mléčných produktů, oxidu sířičitého, sóje a vajec, oříšků a korýšů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Proteiny bez cukru / Low carb protein |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
EAN: | 5999076254996 |
Akce 1+1: | NE |
Počet dávek: | 91 |
Příchuť: | Slaný karamel |
Týdenní akce: | NE |
Velikost balení: | 2270 Gramů |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.