GymBeam Protein Pizza

Neohodnoceno
 
  • 1 z 2
 
Dostupnost Zvolte variantu Skladem Skladem
Varianta
Můžeme doručit do
10.3.2021 10.3.2021
199 Kč    
Značka GymBeam
Kategorie Proteinové palačinky, těsta a sypké směsi
 

GymBeam Protein Pizza - směs na přípravu proteinové pizzy

GymBeam Protein Pizza boří mýty o tom, že se pizza nehodí do jídelníčku sportovce. Pod pojmem pizza si většina představí velké množství kalorií obsažených v těstě a ještě více kalorií v surovinách, které byly na pizzu naskládány. S GymBeam Protein Pizza si připravíte tento oblíbený pokrm snadno, rychle a také s dávkou bílkovin pro vaše tělo navíc. Příprava zabere pouhých deset minut a na pizzu si můžete přidat suroviny které preferujete, ať je to zelenina, sýr nebo masné výrobky. (Nejsou součástí balení).

GymBeam Protein Pizza v bodech:

  • směs pro přípravu proteinové pizzy
  • obsah bílkovin
  • jednoduchá a rychlá příprava (10 minut)
Dávka: 50 g (2 odměrky)
Balení: 500 g
Dávek v balení: 10
  100 g 50 g
  bez příchutě, sýr
Energetická hodnota 1484 kJ / 350 kcal 742 kJ / 175 kcal
Tuky 1,5 g 0,75 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g 0,45 g
Sacharidy 42 g 21 g
- z toho cukry 1 g 0,5 g
Bílkoviny 42 g 21 g
Sůl 0,73 g 0,4 g

Ingredience:

Bez příchutě: pšeničná mouka, sójový proteinový izolát, syrovátkový proteinový koncentrát (mléko), sůl, kypřicí prášek (hydrogenuhličitan sodný), oregano, bazalka.

Příchuť sýr: pšeničná mouka, sójový proteinový izolát, syrovátkový proteinový koncentrát (mléko), sůl, kypřicí prášek (hydrogenuhličitan sodný), aroma, oregano, bazalka.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy oříšků a vajec.

Směs na snadnou a rychlou přípravu proteinové pizzy.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.