GRIZLY Lískooříškový krém jemný BIO 300 g
Popis
GRIZLY Lískooříškový krém jemný BIO 300 g
Vlastnosti a výhody: Krém je vyroben pouze z lískových oříšků vypěstovaných bez použití pesticidů. Ty jsou lahodné, lehce nasládlé a plné hodnotných živin. Lískové oříšky v sobě ukrývají vysoké procento zdravých mononenasycených mastných kyselin, vlákniny, železa, fosforu, vitamínů B1, B2, C a antioxidantu tokoferolu alias vitamínu E. Oříšky sekáme na cca 2 mm kousky, které následně upražíme a meleme do jemné máslové konzistence.
- BIO kvalita
- Nutričně bohatá svačina
- Bez lepku / bez emulgátorů / bez palmového oleje / vhodné pro vegany / bez přidaných cukrů / bez soli
- Čerstvě vyrobeno v České republice
- Jemná textura
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Použití: Využití lískooříškového krému je velmi široké. Můžeme jej namazat na palačinky, na ovoce, přidat do smoothie nebo s ním dochutit ranní kaši. Másloje výborné i jen tak samotná na lžičku. Má své využití i při pečení a tam se fantazii meze nekladou. Lískové máslo je zdravou, výživnou a sytou svačinkou pro každého.
- Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody.
- Složení: Na sucho pražená jádra lískových ořechů* 100 %.
- *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
- Výrobek může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
- Země výroby: Česká republika.
- Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
- Balení: Šroubovací skleněná dóza.
- Určeno k přímé spotřebě. Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2 705 kJ / 646 kcal |
Tuky: | 62,4 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 4,5 g |
Sacharidy: | 17,6 g |
z toho cukry: | 4,9 g |
Bílkoviny: | 15 g |
Sůl: | 0 g |
Podobné produkty
Hmotnost | 0.3 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.