GRIZLY Kešu krém křupavý 100 % 500 g

Neohodnoceno
 
 

Vyzkoušejte 100% Kešu máslo s kousky kešu ořechů od značky GRIZLY. Másla si vyrábíme sami a zaručujeme výjimečnou kvalitu u každého kusu.

Dostupnost Skladem (10 ks)
Můžeme doručit do
27.5.2022
279 Kč    
Značka Grizly
Kategorie Ořechová másla
 

GRIZLY Kešu krém křupavý 100 % 500 g

Vlastnosti a výhody: Kešu máslo s kousky kešu ořechů. Másla jsou vyráběna každý týden v malých sériích, díky nimž zaručujeme výjimečnou kvalitu u každého kusu našeho kešu másla.

Je kešu máslo zdravé? Adekvátní příjem hořčíku ze stravy přispívá svými příznivými účinky ke snížení únavy a vyčerpání, udržuje normální funkci bílkovin a svalové syntézy. Tuky, které obsahuje, jsou však rostlinné a nenasycené a ty jsou našemu zdraví naopak prospěšné! Proto je kešu máslo dokonce zdravější než máslo z mléka. Kromě tuků je však kešu máslo také hodnotným zdrojem bílkovin a dalších látek. Obsahuje například vitaminy E, B1 a B3, koenzym Q10, kyselinu listovou, hořčík a fosfor.

K čemu kešu máslo užívat? Perfektní využití má jako přídavek do koktejlů, jak ovocných tak proteinových koktejlů. Máslo si oblíbíte v kuchyni při pečení. Sportovci budou nadšení při smíchání s tvarohem. Další způsob je zamíchání do vloček. Výborně chutná i s ovocem například s měsíčky jablek nebo banánem. Kešu máslo je jak vysokým zdrojem bílkovin, tak zdravých tuků.

  • Administrativní zařazení:  Suché skořápkové plody.
  • Složení: Jádra pražených kešu ořechů 100 %.
  • Výrobek neobsahuje přidané tuky, cukry, soli, barviva či jiné látky.
  • Země původu: Česká republika.
  • Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
  • Balení: Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a víčkem.
  • Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.

 

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 2 402 kJ / 574 kcal
Tuky: 46,3 g
z toho nasycených: 9,1 g
Sacharidy: 32,7 g
z toho cukry: 5 g
Vláknina: 3 g
Bílkoviny: 15,3 g
Sůl: 0 g

Podobné produkty

Hmotnost 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: