GRIZLY Arašídový krém jemný BIO 300 g
Popis
GRIZLY Arašídový krém jemný BIO 300 g
Vlastnosti a výhody: Arašídový krém neboli burákové máslo se vyrábí z plodů podzemnice olejné. Překvapivě se nejedná o oříšek, ale luštěninu. Arašídy jsou velmi bohaté na bílkoviny, zdravé tuky a sacharidy. Z vitamínů a minerálních látek v nich najdeme především vitamíny skupiny B, hořčík, vápník, zinek, fosfor. Obsahují také významné množství resveratrolu, polyfenolu s antioxidačními účinky. Burské oříšky sekáme na cca 2 mm kousky, které následně upražíme a meleme do jemné máslové konzistence.
- BIO kvalita
- Nutričně bohatá svačina
- Bez lepku / bez emulgátorů / bez palmového oleje / vhodné pro vegany / bez přidaných cukrů / bez soli
- Čerstvě vyrobeno v České Republice
- Jemná textura
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Použití: Využití arašídového krému je velmi široké. Můžeme jej namazat na palačinky, na ovoce, přidat do smoothie nebo s ním dochutit ranní kaši. Pasta je výborná i jen tak samotná na lžičku. Má své využití i při pečení a tam se fantazii meze nekladou. Arašídové máslo je zdravou, výživnou a sytou svačinkou pro každého.
- Administrativní zařazení: Suché skořápkové plody.
- Složení: Na sucho pražené loupané arašídy* 100 %.
- *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství.
- Vyrobeno v České republice.
- Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
- Balení: Šroubovací skleněná dóza.
Výrobek může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů.
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2 457 kJ / 587 kcal |
Tuky: | 50 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 6,5 g |
Sacharidy: | 21 g |
z toho cukry: | 5 g |
Bílkoviny: | 24,5 g |
Sůl: | 0 g |
Podobné produkty
Hmotnost | 0.3 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.