Bodylab Proteinella
Popis
Bodylab Proteinella - sladká pomazánka založená na zcela unikátním konceptu
Bodylab Proteinella je nový a zcela průkopnický koncept na trhu, který převrátil doposud zažité standardy o pomazánkách naruby. Proteinella je sladká pomazánka vyrobená z pravé belgické čokolády, čerstvých pražených lískových ořechů či přírodních sladidel. V Proteinelle není žádný přidaný cukr (obsahuje stévii, maltitol a další sladidla), zato přes 21 % bílkovin ze syrovátkového izolátu nebo mléčné bílkoviny.
Proteinella vyhrává oproti jiným čokoládovým pomazánkám na plné čáře jak v chuti, tak ve výživových hodnotách. Je tedy ideální volbou pro všechny, kteří mají chuť na něco dobrého, ale také dbají na racionální výživu během dne.
V Proteinelle se nachází výhradně palmový olej z udržitelného zemědělství certifikovaný RSPO (Roundtable of Sustainable Palm Oil).
Bodylab Proteinella v bodech:
- sladká proteinová pomazánka
- s obsahem syrovátkového izolátu nebo mléčné bílkoviny
- bez přidaného cukru
- ořechové verze z pravých pražených lískových ořechů a belgické čokolády
- bez lepku
Balení: 250 g | |||
100 g | 100 g | 100 g | |
jemné oříšky | křupavé oříšky | bílá čokoláda | |
Energetická hodnota | 2378 kJ / 567 kcal | 2220 kJ / 537 kcal | 2234 kJ / 539 kcal |
Tuky | 42 g | 43 g | 41 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 6 g | 6,1 g | 9,1 g |
Sacharidy | 24 g | 6,6 g | 35 g |
- z toho cukry | 0,2 g | 1,6 g | 2 g |
- z toho polyoly | 20 g | není uvedeno | 33 g |
Vláknina | 5,1 g | 13 g | není uvedeno |
Bílkoviny | 22 g | 21 g | 22 g |
Sůl | 0,16 g | 0,16 g | 0,1 g |
100 g | 100 g | |
slaný karamel | duo swirl | |
Energetická hodnota | 2383 kJ / 569 kcal | 2370 kJ / 566 kcal |
Tuky | 38 g | 39 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 6,1 g | 6 g |
Sacharidy | 32 g | 30 g |
- z toho cukry | 0,2 g | 0,3 g |
- z toho polyoly | 31 g | 28 |
Vláknina | 1,7 g | 3 g |
Bílkoviny | 23 g | 23 g |
Sůl | 0,38 g | 0,17 g |
Ingredience:
Příchuť jemné oříšky: řepkový olej, syrovátkový proteinový koncentrát (mléko), sladidla (maltitoly, isomalt, erythritol, sukralóza), lískové oříšky (13 %), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (6 %), plnidlo (polydextróza), olej z Damarovníku obrovského, kukuřičná vláknina, čekanková vláknina, emulgátor (slunečnicové lecitiny), extrakt z vanilky Bourbon.
Příchuť křupavé oříšky: rostlinné oleje (řepkový olej, palmový olej), syrovátkový proteinový izolát (mléko), inulin, sladidlo (maltitol, isomalt, erythritol, sukralóza), pasta z lískových oříšků (7 %), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (7 %), plnidlo (polydextróza), lískové oříšky (4 %), kukuřičná vláknina, vláknina z cikorky, emulgátor (slunečnicový lecitin), extrakt z vanilky.
Příchuť bílá čokoláda: sladidlo (maltitol), rostlinný tuk (řepkový, palmový), syrovátkový proteinový izolát (mléko), emulgátor (sójový lecitin (sója)), přírodní aroma.
Příchuť duo swirl: řepkový olej, sladidla (maltitoly, isomalt, erythritol, sukralóza), syrovátkový proteinový koncentrát (mléko), lískové oříšky (7 %), olej z Damarovníku obrovského, plnidlo (polydextróza), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (3 %), kukuřičná vláknina, čekanková vláknina, emulgátor (slunečnicové lecitiny), sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, extrakt z vanilky Bourbon.
Příchuť slaný karamel: řepkový olej, sladidla (maltitoly, isomalt, erytritol, sukralóza), syrovátkový proteinový koncentrát (mléko), olej z Damarovníku obrovského, plnidlo (polydextróza), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (3 %), kukuřičná vláknina, čekanková vláknina, emulgátor (slunečnicový lecitin), barvivo (karoteny), sůl, přírodní aroma (karamel), extrakt z burbon vanilky.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení. Může obsahovat stopy mandlí, kešu ořechů. makadamových ořechů. lískových ořechů, pistácií, sóji a lupiny.
Sladkých krémů není nikdy dost. Obzvlášť ne těch s čokoládou, lískovými oříšky, izolátem či mléčnou bílkovinou. Proteinellu zkrátka potřebuješ pro její jemnou, sladkou a příjemnou chuť.Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.