Všechny objednávky budou z důvodu dovolené odeslány 3.8.2020!

Wolfberry Quinoa červená BIO

Neohodnoceno
 
 
Dostupnost Skladem
Varianta
Můžeme doručit do
30.9.2020
83 Kč    
Značka Wolfberry
Kategorie Obiloviny
 

Wolfberry BIO Quinoa červená - bezlepková příloha s obsahem bílkovin

Quinoa červená Wolfberry BIO je perfektní bezlepková alternativa rýže nebo kuskusu s celou řadou vitamínů, minerálů a vyváženým, velmi kvalitním zdrojem bílkovin.

Quinoa červená pochází z Jižní Ameriky, kde se pěstuje ve výškách 4 000 m nad mořem. Tradičně tam po tisíciletí patřila s bramborami a kukuřicí k nejdůležitějším potravinám. Stejně jako používali Aztékové při svých rituálních obřadech chia semínka, tak quinou používali při svých obřadech Inkové. V našich podmínkách je perfektní alternativou k rýži nebo kuskusu. Quinoa vyniká, stejně jako rýže, opravdu jednoduchou přípravou. Je lehce stravitelná, nenadýmá a neobsahuje lepek, takže ji mohou konzumovat i osoby trpící celiakií. Červená quinoa je na skus pevnější a křupavější než bílá quinoa a výborně se hodí připravená nejen jako příloha k masům, ale i na sladko nebo jen tak se zeleninou. Oproti běžným obilovinám vyniká quinoa širokým spektrem stopových prvků, vitamínů, ale i více jak 14 % bílkovin a 7 % vlákniny. Obsažené bílkoviny jsou podobné sójovým, díky tomu je quinoa často vyhledávaná vegany a vegetariány.

Wolfberry BIO Quinoa červená v bodech:

  • bezlepková alternativa rýže nebo kuskusu
  • obsah vitamínů a minerálů
  • vyvážený a kvalitní zdroj bílkovin
  • vhodné pro vegetariány a vegany
Balení: 500 g
  100 g
Energetická hodnota 1539 kJ / 368 kcal
Tuky 6,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,71 g
Sacharidy 57,1 g
- z toho cukry 1,34 g
Vláknina 7 g
Bílkoviny 14,1 g
Sůl 0,13 g
Vlhkost 14 g

 

Ingredience:

BIO quinoa červená.

Země původu: Peru.

Quinoa je vhodná alternativa k rýži nebo kuskusu, bohatá na bílkoviny, s vyváženým obsahem vitamínů, minerálů.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.