Všechny objednávky budou z důvodu dovolené odeslány 3.8.2020!

Prom-IN CFM IsoClear

Neohodnoceno
 
  • 1 z 2
 
Dostupnost >10
Varianta
Můžeme doručit do
30.9.2020
32 Kč    
Značka Prom-IN
Kategorie Nad 70% bílkovin
 

Prom-IN CFM IsoClear - syrovátkový izolát bez obsahu laktózy

CFM IsoClear je syrovátkový izolát, vyrobený použitím nejpokročilejší technologie CFM, která zachovává veškeré bioaktivní frakce a to ve stejném poměru, jakou disponuje původní surovina. Díky použití speciáních Cross Flow filtrů získáme nativní bílkovinu bez nežádoucího tuku a laktózy. Současně zůstává přirozený obsah minerálů, čímž se výsledný produkt stává přirozeným zdrojem vápníku.

Prom-IN CFM IsoClear v bodech:

  • syrovátkový izolát nejvyšší kvality
  • velmi rychlá vstřebatelnost
  • 100 % instantní
  • delikátní chuť
  • neobsahuje laktózu
  • bez plnidel, zahušťovadel a umělých barviv
Dávka: 1 sáček (30 g), 1 odměrka (30 g)
Balení: 30 g, 1000 g, 2100 g
Dávek v balení: 1, 33, 70    
  100 g 30 g 100 g 30 g
  čokoláda marcipán
Energetická hodnota 1570 kJ / 370 kcal 471 kJ / 111 kcal 1575 kJ / 371 kcal 472 kJ / 111 kcal
Tuky 1,4 g 0,42 g 1,2 g 0,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g 0,24 g 0,7 g 0,16 g
Sacharidy 3,8 g 1,14 g 3,2 g 0,9 g
- z toho cukry 1,8 g 0,54 g 2 g 0,6 g
Vláknina 2,3 g 0,69 g 1 g 0,3 g
Bílkoviny 81 g 24 g 85 g 25 g
Sůl 0 g 0 g 0 g 0 g

 

  100 g 30 g
  vanilka
Energetická hodnota 1580 kJ / 372 kcal 474 kJ / 111 kcal
Tuky 1 g 0,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g 0,2 g
Sacharidy 3,4 g 1 g
- z toho cukry 2 g 0,6 g
Vláknina 0 g 0 g
Bílkoviny 87 g 26 g
Sůl 0 g 0 g

Ingredience:

Příchut čokoláda, příchuť marcipán: syrovátkový proteinový izolát (mléko, sójový lecitin) vyrobený metodou CFM, obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 43-48 %, alfalaktabumin 14-18 %, glykomakropeptidy 24-28 %, imunoglobin G 1-3 %, bovinní sériový albumin 1-2 %, laktoferin méně než 1 %; aroma, náhradní sladidla (sukralosa a neohesperidin E959), trávicí enzym laktáza, odtučněný kakaový prášek.

Příchut vanilka: syrovátkový proteinový izolát (mléko, sójový lecitin) vyrobený metodou CFM, obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 43-48 %, alfalaktabumin 14-18 %, glykomakropeptidy 24-28 %, imunoglobin G 1-3 %, bovinní sériový albumin 1-2 %, laktoferin méně než 1 %; aroma, náhradní sladidla (sukralosa a neohesperidin E959), trávicí enzym laktáza, barvivo extrakt carthamus.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Syrovátkový izolát vyrobený použitím CFM metody s přirozeným obsahem minerálů, zejména vápníku.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.