Všechny objednávky budou z důvodu dovolené odeslány 3.8.2020!

Wolfberry Lněný olej

Neohodnoceno
 
 
Dostupnost Skladem
Varianta
Můžeme doručit do
25.9.2020
67 Kč    
Značka Wolfberry
Kategorie Kuchyňské oleje a ghí
 

Wolfberry lněný olej - zdravý za studena lisovaný olej plný tělu prospěšných látek

Lněný panenský olej Wolfberry v RAW kvalitě je vynikajícím zdrojem esenciálních aminokyselin. Za studena lisovaný panenský olej v RAW kvalitě vhodný jak ke konzumaci, tak ke kosmetickým účelům.

Lněný olej se získává lisováním semínek lnu setého, jenž patří k nejstarším rostlinám, které lidstvo využívá. Olej má žlutohnědou barvu a mírně nahořklou chuť. Wolfberry lněný olej se získává lisováním za studena s následnou filtrací. Díky tomu si zachovává okolo 50% kyseliny linolenové a maximální množství dalších látek a esenciálních aminokyselin. Složení těchto kyselin je velmi podobné těm, které se nacházejí v rybách.

Wolfberry olej ze lnu je 100% jednodruhový a neobsahuje žádné levnější oleje ani jiné příměsi, což je častá praxe jiných producentů. Díky své chuti je ideální na dochucení salátů, zálivek, sýrů nebo masa. Olej není doporučován na smažení a pečení. Lněný olej se výborně hodí i v péči o pokožku, protože na ní vytváří ochranný film, který zadržuje vlhkost uvnitř a tím pleť zanechává hladkou a pružnou. Bez přídavných barvících a konzervačních látek.

Wolfberry lněný olej v bodech:

  • vynikající kvalitní olej ze lnu setého lisovaný za studena a filtrovaný
  • s přirozeně se vyskytujícími esenciálními mastnými kyselinami
  • napomáhá správnému trávení, mužům s prostatou, ženám s menopauzou
  • vhodný také k péči o pokožku
Balení: 250 ml
  100 g
Energetická hodnota 3400 kJ / 830 kcal
Tuky 95,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 7,6 mg
- z toho mononenasycené mastné kyseliny 17,1 g
- z toho polynenasycené mastné kyseliny 70,9 g
Sacharidy 0 g
- z toho cukry 0 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 0,1 g
Sůl 0 g

Ingredience:

100 % panenský olej lisovaný za studena z lněných semen. Země původu: Česká republika.

Za studena lisovaný olej je vynikajícím zdrojem esenciálních aminokyselin. Je vhodný jak pro konzumaci, tak ke kosmetickým účelům.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.