Všechny objednávky budou z důvodu dovolené odeslány 3.8.2020!

Bodylab Casein Protein

Neohodnoceno
 
 
Dostupnost Momentálně vyprodáno - na objednání
Varianta
Můžeme doručit do
6.10.2020
549 Kč    
Značka Bodylab
Kategorie Kaseinové proteiny
 

Bodylab Casein Protein - špičkový kasein s koncentrátem

Proteinový přípravek s převahou micelárního kaseinu, tedy bílkovin, které jsou charakteristické pomalejším vstřebáváním do těla. Našim svalům díky přijetí takového typu proteinu zajistíme přísun bílkovin po delší dobu a k tomu budeme i déle sytí. Bodylab Casein Protein je vyrobený výhradně z čerstvého nízkotučného mléka. Nekvalitní kaseináty nebo tuk tady nemají žádné místo.

S biologickou hodnotou 78 se Casein Protein řadí mezi kvalitnější proteiny, které se vyplatí mít doma kadžému aktivnímu člověku, který to s tréninkem a nárůstem svalové hmoty myslí aspoň trochu vážně.

Bodylab Casein Protein v bodech:

  • s obsahem pomalu se vstřebávajících bílkovin
  • 80 % micelárního kaseinu a 20 % syrovátkového koncentrátu
  • vyrobený z čerstvého mléka
  • vynikající chuťové vlastnosti
Dávka: 2/3 odměrky (30 g)
Balení: 750 g
Dávek v balení: 25    
  100 g 30 g
  čokoláda
Energetická hodnota 1470 kJ / 350 kcal 441 kJ / 105 kcal
Tuky 3,5 g 1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny <0,5 g 0,15 g
Sacharidy 8 g 2,4 g
- z toho cukry 4 g 1,2 g
Vláknina 0 g 0 g
Bílkoviny 71 g 21,3 g
Sůl 0,21 g 0,06 g
Vápník 1845 mg (230 % RHP*) 553 mg (69 % RHP)
Vitamin B2 (riboflavin) 0,7 mg (50 % RHP) 0,21 mg (15 % RHP)

*RHP - Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal).

Ingredience:

Příchuť čokoláda: mléčný proteinový koncentrát (micelární kasein (80 %), syrovátkový protein (20 %)), kakaový prášek s nízkým obsahem tuku (10 %), aroma, sladidlo sukralóza, acesulfam K, emulgátor (sójový lecitin).

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Když se sejde kasein a syrovátkový koncentrát, nemůže z toho vzniknout nic zlého. Bodylab Casein Protein je toho zářným příkladem.

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.