Bodylab Casein Protein
Popis
Bodylab Casein Protein - špičkový kasein s koncentrátem
Proteinový přípravek s převahou micelárního kaseinu, tedy bílkovin, které jsou charakteristické pomalejším vstřebáváním do těla. Našim svalům díky přijetí takového typu proteinu zajistíme přísun bílkovin po delší dobu a k tomu budeme i déle sytí. Bodylab Casein Protein je vyrobený výhradně z čerstvého nízkotučného mléka. Nekvalitní kaseináty nebo tuk tady nemají žádné místo.
S biologickou hodnotou 78 se Casein Protein řadí mezi kvalitnější proteiny, které se vyplatí mít doma kadžému aktivnímu člověku, který to s tréninkem a nárůstem svalové hmoty myslí aspoň trochu vážně.
Bodylab Casein Protein v bodech:
- s obsahem pomalu se vstřebávajících bílkovin
- 80 % micelárního kaseinu a 20 % syrovátkového koncentrátu
- vyrobený z čerstvého mléka
- vynikající chuťové vlastnosti
Dávka: 2/3 odměrky (30 g) | |||
Balení: 750 g | |||
Dávek v balení: 25 | |||
100 g | 30 g | ||
čokoláda | |||
Energetická hodnota | 1470 kJ / 350 kcal | 441 kJ / 105 kcal | |
Tuky | 3,5 g | 1 g | |
- z toho nasycené mastné kyseliny | <0,5 g | 0,15 g | |
Sacharidy | 8 g | 2,4 g | |
- z toho cukry | 4 g | 1,2 g | |
Vláknina | 0 g | 0 g | |
Bílkoviny | 71 g | 21,3 g | |
Sůl | 0,21 g | 0,06 g | |
Vápník | 1845 mg (230 % RHP*) | 553 mg (69 % RHP) | |
Vitamin B2 (riboflavin) | 0,7 mg (50 % RHP) | 0,21 mg (15 % RHP) |
*RHP - Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal).
Ingredience:
Příchuť čokoláda: mléčný proteinový koncentrát (micelární kasein (80 %), syrovátkový protein (20 %)), kakaový prášek s nízkým obsahem tuku (10 %), aroma, sladidlo sukralóza, acesulfam K, emulgátor (sójový lecitin).
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Když se sejde kasein a syrovátkový koncentrát, nemůže z toho vzniknout nic zlého. Bodylab Casein Protein je toho zářným příkladem.Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.