Extrifit Long 80 Multiprotein

Neohodnoceno

Nejlépe sestavený vícesložkový 80 % protein na trhu! Postupné uvolňování 7 hodin! Micelární kasein + CFM + Egg + Hydro! Long 80 - 7 Hours je prvotřídní multikomponentní protein, sestavený ze 4 TOP proteinových zdrojů. Aminokyseliny z proteinu Long 80 - 7 Hours se uvolňují plynule a Vaše svaly jsou nepřetržitě zásobeny nejkvalitnějšími bílkovinami. Jistotu plynulé dodávky bílkovin máte po dobu až 7 hodin!

Příchuť
Velikost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
29.4.2024 29.4.2024 29.4.2024 29.4.2024 29.4.2024 29.4.2024 Zvolte variantu
1 399 Kč 1 249 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu

Cookies Cream
  ve 100g ve 30g
Energetická hodnota 1631 kJ 489 kJ
  388 kcal 117 kcal
Tuky 5,9 g 1,8 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny 3,5 g 1 g
Sacharidy 7 g 2,1 g
     Z toho cukry 3,8 g 1,1 g
Bílkoviny 76 g 23 g
Sůl 0,41 g 0,12 g
Vláknina 0,8 g 0,3 g

Složení:

Instantní syrovátkový proteinový koncentrát vyrobený metodou ultrafiltrace, instantní syrovátkový 90% proteinový izolát vyrobený metodou CFM, enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový koncentrát se stupněm hydrolýzy DH 32, enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový koncentrát se stupněm hydrolýzy DH 5, enzymaticky hydrolyzovaný 90% syrovátkový izolát se stupněm hydrolýzy DH 8, instantní syrovátkový proteinový koncentrát vyrobený metodou CFM, micelární kasein, vaječný albumin, komplex 7 enzymů: papain, alfa-amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza. Přídatné látky (sestupně): aroma, guma guar (stabilizátor, zahušťovadlo), sukralóza (sladidlo), beta karoten (přírodní barvivo), steviol-glykosidy (sladidlo z rostliny stévie – přírodního původu), slunečnicový lecitin (emulgátor).

Alergeny:

Vyznačeny tučně ve složení.

Jméno značky: Extrifit
Kategorie: Kaseinové proteiny / noční proteiny
Akce 1+1: NE
Počet dávek: 75
Příchuť: Cookies cream
Týdenní akce: NE
Velikost balení: 2270 Gramů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: