AVEIRO tuňák kousky ve vlastní šťávě

Neohodnoceno
 
 
Dostupnost >10
Varianta
Můžeme doručit do
27.11.2020
29 Kč    
Značka AVEIRO
Kategorie Hotová jídla
 

Aveiro Tuňák kousky ve vlastní šťávě - rybí pochoutka z tuňáka pruhovaného

Portugalský tuňák pruhovaný ve vlastní šťávě je ručně zpracovávaný firmou Aveiro již od roku 1928 přímo v Portugalsku. Maso, stejně jako u všech Aveiro tuňákových konzerv, pochází z tuňáka pruhovaného, obsahuje pouze kousky filetu a žádnou drť. Maso z tohoto tuňáka obsahuje mnohem méně rtuti a stává se tak zdravějším pro lidský organismus. Obsah pevného podílu jednoho balení  je 84 g.

Aveiro Tuňák kousky ve vlastní šťávě v bodech:

  • kousky tuňáka pruhovaného
  • žádná průmyslová výroba
  • ručně zpracováno
  • rodinná firma s tradicí od roku 1928
  • země původu: Portugalsko
Balení: 120 g
  100 g
Energetická hodnota 463 kJ / 109 kcal
Tuky 1,2 g
- z toho nasycené 0,4 g
Sacharidy 0 g
- z toho cukry 0 g
Bílkoviny 24 g
Sůl 1,38 g

Ingredience:

Tuňák (70 %), voda (29 %), sůl.

Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Portugalská rodinná firma Aveiro si zakládá nejen na vynikající chuti masa, ale i na snižování podílu rtuti v rybách, ručním zpracování a udržitelnosti rybího chovu. To proto jsou tyto filety velmi chutné a snadno stravitelné. Ať už jste vášnivým degustátorem všeho dobrého, anebo vám jde jen o kvalitní, přírodní bílkoviny, nemůžete si laskominu v podobě portugalského tuňáka pruhovaného nechat uplavat.

Podobné produkty

  • AK11 Tip 1811/BAN
    BioTech USA 100% Pure Whey
    Skladem (> 5) Značka: BioTech USA

    Bezlepkový syrovátkový protein v různých příchutích.

    od 33 Kč
  • AK8 Tip 1790/100
    Myprotein Impact Whey Protein
    Skladem (> 5) Značka: Myprotein

    Syrovátkový protein je pro většinu sportovců naprostým základem. Pokud je však dostatečně kvalitní, v několika chuťových řešeních a bezproblémově rozpustný, mnohonásobně si usnadníte své sportovní cíle.

    Původně: 469 Kč
    Ušetříte: až 400 Kč (–47 %)

    od 449 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.