Všechny objednávky budou z důvodu dovolené odeslány 3.8.2020!

AVEIRO tuňák kousky v rostlinném oleji

Neohodnoceno
 
 
Dostupnost Vyprodáno
Varianta
31 Kč    
Značka AVEIRO
Kategorie Hotová jídla
 

Aveiro Tuňák kousky v rostlinném oleji - rybí pochoutka z tuňáka pruhovaného

Portugalský tuňák pruhovaný v rostlinném oleji. Žádná průmyslová výroba, ale ručně zpracovávané a to již od roku 1928. Maso, stejně jako u všech našich tuňákových konzerv, pochází z tuňáka pruhovaného. Maso z tohoto tuňáka obsahuje mnohem méně rtuti a stává se tak zdravějším pro lidský organismus.

Aveiro Tuňák kousky v rostlinném oleji v bodech:

  • kousky tuňáka pruhovaného
  • žádná průmyslová výroba
  • ručně zpracováno
  • tradice od roku 1928
  • země původu: Portugalsko
Balení: 120 g
  100 g
Energetická hodnota 889 kJ / 213 kcal
Tuky 13 g
- z toho nasycené 2,1 g
Sacharidy 0 g
- z toho cukry 0 g
Bílkoviny 23 g
Sůl 1,38 g

Ingredience:

Tuňák (65 %), slunečnicový olej, sůl.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Portugalská rodinná firma Aveiro si zakládá nejen na vynikající chuti masa, ale i na snižování podílu rtuti v rybách, ručním zpracování a udržitelnosti rybího chovu. To proto jsou tyto filety velmi chutné a snadno stravitelné. Ať už jste vášnivým degustátorem všeho dobrého, anebo vám jde jen o kvalitní, přírodní bílkoviny, nemůžete si laskominu v podobně portugalského tuňáka pruhovaného nechat uplavat.

Podobné produkty

  • AK11 Tip 1811/BAN
    BioTech USA 100% Pure Whey
    Skladem (> 5) Značka: BioTech USA

    Bezlepkový syrovátkový protein v různých příchutích.

    od 33 Kč
  • AK8 Tip 1790/100
    Myprotein Impact Whey Protein
    Skladem (> 5) Značka: Myprotein

    Syrovátkový protein je pro většinu sportovců naprostým základem. Pokud je však dostatečně kvalitní, v několika chuťových řešeních a bezproblémově rozpustný, mnohonásobně si usnadníte své sportovní cíle.

    Původně: 469 Kč
    Ušetříte: až 400 Kč (–47 %)

    od 449 Kč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.