HealthyCo Sugarfree Chocolate

Neohodnoceno
 
  • 1 z 3
 
Dostupnost Zvolte variantu Vyprodáno Momentálně vyprodáno - na objednání Momentálně vyprodáno - na objednání
Varianta
Můžeme doručit do
- 16.11.2020 16.11.2020
59 Kč    
Značka HealthyCo
Kategorie Čokolády
 

HealthyCo Sugarfree Chocolate - chutné čokolády bez přidaného cukru

Čokoládou jistě nikdo nepohrdne a díky čokoládám HealthyCo bez cukru se konzumace obejde bez výčitek. Základ tvoří kakaové máslo nebo kakaová hmota a maltitol. Maltitol je přírodní sladidlo či zvlhčovadlo, které nezpůsobuje kazivost zubů, jeho sladivost je na úrovni 70-90 % sacharózy a obsahuje přibližně poloviční množství energie. Čokoláda obsahuje 33-54 % kakao dle příchutě a je vhodná pro rychlé dodání energie ať po tréninku nebo během pracovního vytížení.

HealthyCo Sugarfree Chocolate v bodech:

  • čokoláda bez cukru s maltitolem
  • bez přidaného cukru a palmového oleje
  • obsahuje přírodní vanilkové aroma
  • obsah kakaa 33-54 %
Balení: 100 g
  100 g 100 g 100 g
  mléčná hořká lískový ořech
Energetická hodnota 2075 kJ / 501 kcal 1952 kJ / 473 kcal 2209 kJ / 534 kcal
Tuky 36,9 g 36,1 g 41,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 23 g 22,6 g 21,5 g
Sacharidy 50,7 g 46 g 46,2 g
- z toho cukry 8,4 g 0,5 g 7,8 g
Bílkoviny 6,9 g 4,8 g 7,7 g
Sůl 0,17 g 0,17 g 0,15 g

 

Ingredience:

Příchuť mléčná: maltitol 42 %, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkové aroma. Minimálně 33,9 % kakaových ingrediencí.

Příchuť hořká: kakaová pasta, maltitol 43 %, kakaové máslo, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkové aroma. Minimálně 54 % kakaových ingrediencí.

Příchuť lískový ořech: maltitol 38 %, kakaové máslo, sušené mléko, lískové ořechy 10 %, kakaová hmota, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkové aroma. Minimálně 33,9 % kakaových ingrediencí.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Čokoláda HealthyCo bez přidaného cukru s vanilkovým aroma.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.