Amix CarboJet Gain

Neohodnoceno
 
 

AmixTM CarboJet® Gain je speciální sacharidovo-proteinový práškový koncetrát, který je určen zejména pro ty, co potřebují nabrat rychle a kvalitně svalovou hmotu, urychlit regeneraci a dodat potřebnou dlouhodobou energii.

Dostupnost Zvolte variantu Momentálně nedostupné Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Skladem Momentálně nedostupné Skladem
Příchuť
Velikost balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do
15.6.2023 2.6.2023 2.6.2023 2.6.2023 2.6.2023 2.6.2023 2.6.2023 2.6.2023 2.6.2023 2.6.2023 15.6.2023 2.6.2023
294 Kč 579 Kč 862 Kč 294 Kč 579 Kč 862 Kč 294 Kč 579 Kč 862 Kč 294 Kč 579 Kč 862 Kč od 294 Kč    
Značka Amix Nutrition
Kategorie All-in-One
 

banán

ve 100gv porci 50g
Energetická hodnota1561,2 kJ
780,6 kJ

368,4 kcal
185 kcal
Tuky3,66 g
1,8 g
     Z toho nasycené mastné kyseliny< 1 g
< 0,5 g
Sacharidy69 g
34 g
     Z toho cukry28,5 g
14,3 g
Bílkoviny15 g
7,5 g
Sůl< 1 g
< 0,5 g
DigeZyme®
150 mg
75 mg

Složení:

maltodextrin, odtučněná syrovátka (mléko), ultrafiltrovaný syrovátkový bílkovinný koncentrát (mléko), hydrolyzovaný hovězí protein, CFM syrovátkový bílkovinný izolát s bílkovinnými frakcemi (mléko), fruktóza, glukóza, isomaltulosa - Palatinosa®, amylopektin ječný škrob Vitargo®, zahušťovadla: xanthan, guma guar; emulgátor: sójový lecitin, barvivo (kurkumin) minerální premix s procentem doporučené denní dávky minerálních látek pod 15% (hydrogenfosforečnan vápenatý, hydrogenfosforečnan draselný, hydrogenfosforečnan sodný), multienzymový komplex DigeZyme® (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, bakteriální neutrální proteáza), sladidla: sukralosa (Splenda®), acesulfam-K.

Alergeny:

Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Vyrobeno v zařízení zpracovávající mléko, vejce, sóju a korýše.

Příchuť Banán
Velikost balení 1000 Gramů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: